Besenyszög a  Millér-parti város

Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület

A Falusi Civil Alap támogatásával valósult meg a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület eszközbeszerzése

A Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület 2022 februárban a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Falusi Civil Alap felhívásra pályázatot nyújtott be eszközbeszerzés céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az egyesület 2.000.000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

A pályázat azonosító száma: FCA-KP-1-2022/3-000965

A projekt keretében az egyesület működéséhez szükséges eszközök beszerzésére került sor: fűnyírótraktor, utánfutó, lemezgarázs.


A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület eszközbeszerzése

A Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület 2021 októberben a Nemzeti Együttműködési Alap felhívására pályázatot nyújtott be eszközbeszerzés céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az egyesület 350.000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

A pályázat azonosító száma: NEAG-KP-1-2022/1-000177

A projekt keretében az egyesület működéséhez szükséges eszközök beszerzésére került sor: fűkasza és tartozékai, íjász eszközök.


A Falusi Civil Alap támogatásával valósult meg a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület eszközbeszerzése

A Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület 2021 áprilisában a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Falusi Civil Alap felhívásra pályázatot nyújtott be eszközbeszerzés céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az egyesület 2.000.000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

A pályázat azonosító száma: FCA-KP-1-2021/3-001116

A projekt keretében az íjász és lovasíjász versenyek színvonalas megrendezéséhez szükséges eszközök beszerzésére került sor: rendezvénysátor, hangosító berendezés, 2D és 3D íjászcélok, lemez tárolókonténer.