Besenyszög a  Millér-parti város

Polgárőrség

A Falusi Civil Alap támogatásával valósul meg a Besenyszögi Polgárőr Egyesület gépjármű beszerzése

A Besenyszögi Polgárőr Egyesület 2021 áprilisában a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Falusi Civil Alap felhívásra pályázatot nyújtott be gépjármű beszerzése céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az egyesület 5.000.000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

A pályázat azonosító száma: FCA-KP-1-2021/2-000925

A projekt keretében egy Suzuki SX4 S-Cross típusú, gyöngyházfehér színű személygépjármű beszerzésére került sor, mely a kül- és belterületi járőrszolgálatot egyaránt megkönnyíti.

NEA támogatából vásárolt új eszközöket a Besenyszögi Polgárőr Egyesület

A Besenyszögi Polgárőr Egyesület 2020 októberében pályázatot nyújtott be a Nemzeti Együttműködési Alap 2021. évi felhívására, melynek eredményeként 1.000.000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült működésének támogatására.

A pályázat azonosító száma: NEAO-KP-1-2021/7-000234

A megítélt támogatásból az egyesület működését segítő eszközök kerültek beszerzésre: lovagló felszerelések, formaruhák, fényképezőgép és tartozékai.

A Falusi Civil Alap támogatásával valósul meg a Besenyszögi Polgárőr Egyesület eszközbeszerzése

A Besenyszögi Polgárőr Egyesület 2020 augusztusában a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Falusi Civil Alap felhívásra pályázatot nyújtott be eszközbeszerzés céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az egyesület 1.989.150.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

A pályázat azonosító száma: FCA-KP-1-2020/3-001162

A projekt keretében rendszámfelismerő kamera, a kamerák adatátvitelét segítő antenna, valamint laptop kerül beszerzésre.

NEA támogatából telepített rendszámfelismerő kamerákat a Besenyszögi Polgárőr Egyesület

A Besenyszögi Polgárőr Egyesület pályázatot nyújtott be a Nemzeti Együttműködési Alap 2020. évi felhívására, melynek eredményeként 2.300.000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült működésének támogatására. A pályázat azonosító száma: NEA-TF-20-O-M-0061

A megítélt támogatásból egy-egy rendszámfelismerő kamerarendszer került kiépítésre a Damjanich út és a Dózsa György út végén.

A rendszámfelismerő kamerarendszer hozzájárul a település közbiztonságának növeléséhez, a bűnmegelőzés erősítéséhez, az elkövetett szabálysértések, bűncselekmények felderítéséhez és az Egyesület tevékenységének hatékony ellátásához.